Kalfsvlees

Ons assortiment kalfsvlees is van superieure kwaliteit, van dieren die in uiterst gunstige diervriendelijke omstandigheden groot worden. Bij Topvlees zijn we zeer zorgvuldig in het selecteren van ons vlees. Wij bieden zowel blank als rosé kalfsvlees aan van kalveren die in groepen hebben geleefd. De vraag neemt toe bij de consumenten, kalfsvleesspecialiteiten passen daarom perfect in uw assortiment. 

Lamsvlees

Topvlees is gespecialiseerd in lamsvlees van het merk Affco. Vanuit Nieuw-Zeeland ontvangen wij elke week een compleet assortiment, zowel vers als bevroren. Alle producten zijn van hoge en constante kwaliteit. Ons superieure lamsvlees is afkomstig van lammeren die grazen op open weiden. Hun voeding bestaat voor een groot deel uit prachtig vers gras van de weilanden. Dat maakt ons lamsvlees zo lekker en rijk van smaak en bovendien bevat het veel waardevolle voedingsstoffen. Door de juiste inkoopcondities kunnen wij onze klanten het gehele jaar door leveren.

Met het assortiment Hollands lamsvlees van Topvlees biedt u uw klanten het beste lamsvlees uit Nederland. Perfecte basiskwaliteit waarmee u de lekkerste specialiteiten kunt maken en waarmee u uw ambachtelijke assortiment optimaal aanvult.

Paardenvlees

Dagelijks paardenvlees uit Argentinië, wij kunnen u het complete assortiment leveren, zowel vers als bevroren. Paardenvlees is één van de gezondste, zuiverste vleessoorten en is rijk aan ijzer. Ons paardenvlees uit Argentinië komt van paarden die gezond leven, vrij bewegen en goede voeding krijgen waardoor ze vrij van stress zijn. Dat maakt ons paardenvlees malser, magerder en lekkerder.

Nieuwsbrief Topvlees ontvangen?

Schrijf je in voor de Topvlees nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de actuele folder en acties.