Dikbil rundvlees “Hoeve de Groenzoom”

Zonder onrust en stress
De runderen grazen zomers in natuurgebied De Groenzoom. Hier hebben de runderen alle ruimte en vrijheid om te eten wat ze maar willen. De voeding bestaat naast het gras, uit hooi, mais en tarwe. ’s Winters staan de dieren lekker op stro in de stal, waar rust, ruimte, frisse lucht, regelmaat en een goede verzorging dagelijkse kost is. Ze leiden er een leven zonder onrust en stress en zorgen op die manier voor botermals rundvlees.

Continu de lekkerste kwaliteit
De vrouwelijke runderen van het Belgische witblauwe ras leveren ons het lekkerste vlees. Dit vlees voldoet aan onze eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

 

Dikbil

Over Topvlees

Topvlees levert topkwaliteit vrouwelijke dikbilrunderen die zorgvuldig door ons worden geselecteerd bij vaste mesters en slachterijen. Hierdoor kunnen wij u de fijnste dikbilrunderen van constante kwaliteit garanderen. Het welzijn van de dieren is hierdoor vanzelfsprekend. De dikbilrunderen worden bij Topvlees vakkundig uitgebeend en gesneden in elke gewenste snit. Wenst u een halve dikbil of een los deel, vers, vacuüm of gevliesd: het is allemaal mogelijk bij ons! En alles van een constante, gecontroleerde kwaliteit!

Arden

Ardenbeef staat gerant voor een unieke smaakervaring. Het vlees is afkomstig van het wereldberoemde wit blauwe ras van vrouwelijke dikbilrunderen uit de Belgische Ardennen. Het vlees is niet alleen mals en smaakvol; het is van gecontroleerde topkwaliteit en gefokt onder de beste omstandigheden. Het Ardenbeef-label is gebouwd op twee grote pijlers: veiligheid en kwaliteit. Én is exclusief verkrijgbaar bij Topvlees in vele verfijnde snitten.

Iers

Ierland; het land van groene velden en heerlijk rundvlees. De topkwaliteit en de smaak van het Ierse rundvlees zijn wereldberoemd. De runderen groeien op in alle rust en ruimte: gewoon lekker buiten. Alleen in de winter gaan ze op stal. Iers rundvlees staat voor heerlijk, mals, natuurlijk vlees. Topvlees importeert twee keer per week dit Ossen en Vaarsen vlees, zodat wij u altijd vers op uw wenken kunnen bedienen.

Europees rund

Over Topvlees

Topvlees koopt geselecteerde vrouwelijke runderen in Europa bij vaste slachterijen. Deze runderen worden gehouden in open stallen met veel licht. Een groot deel staat ook zomers gewoon in de wei en in de winter op stal. In onze snijderij wordt dit rundvlees op een vakkundige wijze door onze vakmensen uitgebeend, verdeeld en gevliesd in vele snitten.

1788 - History meats quality

Australisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit. Het vlees moet aan hoge eisen voldoen, vandaar dat het merk 1788 is ontwikkeld. Want alleen het beste vlees is goed genoeg.

Uitgestrekte weides in de regio New South Wales in Australië vormen de leefomgeving van de veestapel. Minimaal honderdtwintig dagen voor de slacht worden de dieren in ‘feedlots’ gevoerd met graan. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een vermarmering van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak.

De fijne gemarmerde structuur van het vlees gecombineerd met de strikte kwaliteitscontroles maakt Australisch Grain Fed Beef wereldwijd tot een zeer geliefd rundvlees.

Nieuwsbrief Topvlees ontvangen?

Schrijf je in voor de Topvlees nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de actuele folder en acties.