Novillo Real

uniek in zowel kwaliteit als smaakbeleving

De filosofie achter het concept Novillo Real vlees, maakt het vlees uniek in zowel kwaliteit als smaakbeleving. Écht iedere stap krijgt de maximale aandacht, het dier, de leefomstandigheden, de verwerking, het verpakken en het lange rijpingsproces van vier weken. Dat alles bij elkaar vinden we terug in het eindproduct: échte Royal Quality.

De dieren grazen op de uitgestrekte pampa’s van Uruguay en zijn uitsluitend afkomstig van de Britse vleesrassen Hereford en Angus. Novillo Real voldoet aan vele strikte eisen, één van de kwaliteitseisen is de EU 481/2012 regelgeving, deze is speciaal opgesteld om hoogwaardig kwalitatief vlees te garanderen.

Eén van de eisen van deze Europese regelgeving is dat de dieren minimaal 100 dagen gevoerd worden met de hoogste kwaliteit granen. Bij Novillo Real gaat dat een stap verder en is dit minimaal 120 dagen Ze worden gevoerd met het speciale dieet dat met zorg is samengesteld door diervoederspecialisten en veterinairs. Het dieet bestaat uit 7 fasen, elke fase heeft haar eigen dieet dat optimaal is voor de groeifase van het dier.

Al deze aandacht en oog voor detail vindt u terug in het prachtig gemarmerde vlees en bovenal in de sublieme smaakbeleving.

Novillo Real