Promotie & Marketing

Medaillon Topvlees assisteert u graag

Marketingactiviteiten zijn vandaag de dag enorm belangrijk. Als slager wilt u graag op uw klant duidelijk overbrengen welke producten u in uw assortiment heeft. U geeft daarmee aan een bewuste keuze gemaakt te hebben en draagt dit met trots uit. De hedendaagse consument wordt steeds bewuster. De vraag naar de herkomst van producten die u als slager in uw toonbank heeft zal vast dagelijks voorbij komen.

Medaillon Topvlees assisteert u graag bij het overbrengen van de waarde van het merk dat u aanbiedt. Dit doen wij op diverse manieren.

LOGO’S, FOTOMATERIAAL EN TEKSTEN

Wij voorzien u graag van de juiste logo’s, teksten en foto’s voor uw eigen drukwerk, website of instorecommunicatie.

DRUKWERK

Wij hebben altijd folders, flyers en posters van onze merken ter beschikking met daarop meer informatie voor uw klant. Ook hebben wij diverse andere marketing materialen zoals tassen en stickers om uw klant nog meer merkbeleving mee te geven.

RECEPTEN?

Wij hebben diverse recepten(boekjes) op voorraad. Leuk om mee te geven aan uw klanten of om zelf inspiratie op te doen. Uiteraard hebben wij ook ruim voldoende digitaal materiaal beschikbaar.

WINKELAANKLEDING

Wilt u uw winkel een onderscheidende uitstraling geven? Van winkelbestickering tot toonbankkaartjes tot advies. Wij denken graag met u mee.

MARKETING OP MAAT

Heeft u een leuk idee om ons assortiment in uw winkel extra onder de aandacht te brengen? Samen bekijken wij graag hoe we dit in kunnen vullen.

Promotie & Marketing