Iberico

uniek en raszuiver uit Spanje

Langzaam maar zeker wint het verse Ibérico-varkensvlees van DeRaza SL aan bekendheid. Deze unieke en luxe producten zijn afkomstig van een uniek en raszuiver dier uit Spanje, dat dankzij zijn zwarte (negra) hoefje (pata) ook wel bekend staat als Pata Negra. Het Iberische zwartpootvarken is vooral beroemd vanwege de vleeswaren, zoals de wereldwijd befaamde ham, maar ook het verse vlees van dit dier wordt mondiaal geprezen als het lekkerste varkensvlees.

Ibérico, zoals we het noemen, heeft qua smaakbeleving niets te maken met het varkensvlees dat wij in Nederland traditioneel zo goed kennen. De Ibérico-varkens hebben hun leven lang in de bossen gescharreld en hebben alleen natuurlijk voedsel tot zich genomen. Dit zorgt ervoor dat het vlees goed dooraderd is met het extreem smakelijke (intramusculaire) vet, dat gezond is vanwege de hoge concentratie Omega 3 en Omega 6 en past in een cholesterolverlagend dieet.

Met het verse Ibérico-vlees van pionier DeRaza, de marktleider in Spanje, weet u zeker dat u een onvergetelijke smaakervaring zult beleven. Het volledige traject van de geboorte van de biggetjes tot de uiteindelijke verkoop van de producten wordt gecontroleerd en begeleid. De ervaring en expertise van DeRaza zorgen ervoor dat u bij deze producten de natuurlijke smaak van het Iberische varkensvlees proeft: puur, authentiek en ouderwets lekker!

Iberico