Hoeve de groenzoom

een leven zonder onrust en stress

De runderen van Hoeve de Groenzoom grazen zoals hun naam al doet vermoeden in het natuurgebied de Groenzoom. Hier hebben de runderen de ruimte en de vrijheid om te eten wat ze maar willen. Ze leiden er een leven zonder onrust en stress. De runderen zijn uitsluitend van het Belgisch witblauw ras. Deze runderen leveren het lekkerste vlees.

Vlees van Hoeve de Groenzoom voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Voor u betekent dit dat u verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees. Niet alleen de runderen zelf zijn speciaal, wekelijks gaat een vaste keurmeester de runderen hoogstpersoonlijk selecteren. Alleen de allerbeste vrouwelijke runderen komen in aanmerking voor Hoeve de Groenzoom.

Hoeve de Groenzoom is een begrip in Nederland. Puur, ambachtelijk en authentiek rundvlees van goede komaf. Vlees met een goed verhaal van dieren uit de streek. Als de runderen op stal staan, lopen ze los op stro in royale ruimtes waar zowel de koeien als de stieren de ruimte krijgen om een rustig leven te leiden. Ze worden gemest met een uitgekiende voedingsmix.

Hoeve de groenzoom